Fortsatt nei til bilbasert byspredning.

Dette er ikke fortetting, selv om det er snakk om å fylle inn hus mellom andre hus. Det er bilbasert byspredning slik Byluftlisten ser det. Jeg kommer til å stemme for SVs alternative forslag.

[Fagetaten sier: “Området har få lekeplasser og svært dårlig vegstandard. Det er fagetatens vurdering at området ikke tilføres nye eller forbedrede kvaliteter ved foreslåtte utbygging. Belastningen på området som flere boenheter medfører, vil være større enn de positive virkningene av planen i form av en liten lekeplass og mindre utbedringer av Nesbakken. Vegene i området er så dårlige at de ikke bør belastes med mer trafikk uten en vesentlig utbedring. “]

Som vi så i saken om Mindemyren tidligere i dag: Vi bygger tett sentralt, sånn at “presset på de ytre områdene reduseres”. Denne saken representerer de ytre områdene. Vi må velge mellom konsentrert bybebyggelse og køkaos. Vi bør ikke velge både konsentrert bybebyggelse og køkaos.

(sak 99/2014-Åsane, gnr. 186, bnr. 517 m.fl., Nesbakken 10 og 12, planID 61320000. Forslag til detaljregulering, 2. gangs behandling)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s